Zilveren armbanden

Zilveren armbanden en kettingen, maar welke schakel?

Welke schakels mooi zijn bij zilveren armbanden en kettingen is natuurlijk een kwestie van smaak. Maar welke sieradenschakels bestaan er eigenlijk en hoe heten ze? We lichten in deze blog de populairste schakels uit.

Allereerst heb je de anker ketting, ook wel de basis schakelketting genoemd. Dit soort is het meest bekend en klassiek eenvoudig. De schakels sluiten elkaar om en om liggend en staand aan in deze verbinding.

Ook heb je de ronde schakel ketting. Dit is een verbinding met wat grotere rondjes en lijkt erg op de platte schakelketting, echter is het verschil dat deze niet om en om verbonden zijn. Ook deze optie is redelijk veel voorkomend en een prachtige verbinding voor wat opvallendere zilveren armbanden of kettingen rond je nek.

Nu we de twee wat eenvoudigere soorten hebben besproken wil ik je ook nog een wat moeilijker, maar erg populair model laten zien. Namelijk de Venetiaanse ketting. Dit is ook een erg populair model, maar zit wel wat ingewikkelder in elkaar. De ketting bestaat uit platgewalste plaatjes die worden gevormd tot vierkante kubus schakels.

Ben je benieuwd naar meer soorten schakels? Google er vooral op los, want dit is een erg interessant onderwerp!!

Bekijk ons assortiment aan sieraden hier. Of neem een kijkje op onze Instagram!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *