Eastical, sieraden, armband, rode armband

Sieraden met kwaliteit verzend je toch niet rond een kartonnetje?

Je kent het wel. Je koopt een sieraad en zit te wachten tot het binnenkomt. Dan hoor je de brievenbus klapperen en rent erheen om je nieuwe Sieraden met kwaliteit te bekijken. Als je het pakketje openmaakt stuit op een kartonnetjeā€¦ Dat is een tegenvaller!

Toen wij ooit begonnen met Eastical.nl hebben we besloten dit nooit te doen! We weten hoeveel minder mooi dit eruit ziet. En wie wil er stiekem niet zo een mooi zwart zakje bij? 

Dat is de reden dat Eastical.nl alles verzend met een mooi en passend zwart zakje, gemaakt van fluweel! Zo heb je niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een leuke klantbeleving en uiteraard gewoon een leuk zakje dat je kunt hergebruiken šŸ˜‰

kijk voor meer Sieraden met kwaliteit of inspiratie op onzeĀ instagrampagina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *