Zilveren armband met hartje

Sieraden kopen, waar let je op?

Sieraden kopen is een alledaags ding. Wie zoekt er nu niet eens naar nieuwe en mooie sieraden? Maar waar moet je eigenlijk op letten als je sieraden koopt? Dat gaan we je uitleggen in deze blog!

Wanneer je weer eens opzoek bent naar leuke sieraden kan ik mij voorstellen dat je weleens verdwaald in het assortiment en niet meer weet wat je precies koopt voor de prijs die je ervoor betaalt. Maar let bij sieraden kopen hier goed op! Er zit een groot verschil in het materiaal van het sieraad. 

Zo kun je bijvoorbeeld roestvrijstaal kopen. Dit materiaal is uiteraard goedkoper dan zilver, maar is de prijs wel minder dan een zilver sieraad? Dat is goed om in de gaten te houden wanneer je een sieraad bekijkt. Een roestvrijstaal sieraad hoort goedkoper te zijn dan een zilveren sieraad!

Laat je dan ook niet misleiden door de kleur van het sieraad. Wanneer er in de specificaties bij het kopje kleur zilver staat, betekent dit niet dat het sieraad van zilver is! De kleur is inderdaad zilver, maar het materiaal hoeft dit niet meteen te zijn. Let dus niet alleen op kleur, maar vooral ook op materiaal!

Ben je opzoek naar écht zilveren sieraden? Maak je dan niet druk op Eastical.nl, want al onze sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver! Je kunt bij ons dus met een gerust hart shoppen.

Neem gerust ook even een kijkje op onze Instagram!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *